BigSheep delovni zvezek, male in velike tiskane črke

22,99

V sodelovanju z umetnico JT smo se lotili projekta BigSheep in en izmed izdelkov, ki je nastal je delovni zvezek, dimenzije A5, s pomočjo katerega se vaši malčki na kar 116 straneh naučijo pisanja velikih in malih tiskanih črk. Seveda pa vsako črko popestrijo zabavne naloge, labirinti, pobarvanke in še mnogo več.

V sodelovanju z umetnico JT smo se lotili projekta BigSheep in en izmed izdelkov, ki je nastal je delovni zvezek, s pomočjo katerega se vaši malčki na kar 116 straneh naučijo pisanja velikih in malih tiskanih črk.

BigSheep druščina so prisrčne ovčke, ki počnejo raznovrstne stvari, zato se otroci neverjetno hitro prepoznajo v liku. BigSheep druščina so zelo radovedne ovčke, ki se rade ukvarjajo s športom, raziskujejo naravo in se učijo novih stvari. So vedno nasmejane in predstavlja lep dodatek vsaki otroški sobici.

Preverite še druge otroške grafike!

 

Dimenzije delovnega zvezka: A5.

Dobava: 3-5 delovnih dni.

Slika je simbolična.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BigSheep delovni zvezek, male in velike tiskane črke”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Postani del naše družine

Zaupaj nam svoj elektronski naslov in obvestili te bomo o ponudbah, akcijah in novostih na naši strani.

(Z vnosom in klikom na gumb ‘prijava’ se avtomatsko strinjam s pogoji o varovanju osebnih podatkov in politiko zasebnosti, ki jo v celoti lahko preberem na povezavi: TUKAJ)

Novim članom naše Cart-les družine podarimo

5% popusta na prvi nakup

V kolikor elektronske pošte ne najdeš, preveri v zavihkih družabno, spam in promocije. Če tvoje kode ni nikjer, nas kontaktiraj na info@car-les.si