BigSheep slika po naročilu

34,99

BigSheep grafike so unikatne slike na lesu z motivi prisrčne ovčke. Naslikane so izpod rok  umetnice JT ter prenesene na les.

In sedaj lahko naročite popolnoma personalizirano sliko na lesu z motivom BigSheep. Pri ustvarjanju čisto svojega motiva sodelujete z umetnico JT. Zaupate ji svoje želje, svojo vizijo, umetnica JT pa jo uresniči.

Po zaključenem naročilu in plačilu na naši spletni strani svojo idejo natančno opišete in opis pošljete na support@bigsheep.si. Ne pozabite pripisati številke naročila in vaših kontaktnih podatkov (predvsem telefonske številke na kateri ste dosegljivi). Umetnica JT vas bo nato kontaktirala in za vas ustvarila čisto personalizirano sliko na lesu z motivom vašega najljubšega BigSheep junaka.

V sodelovanju z umetnico JT smo se lotili projekta BigSheep, slika na lesu.

BigSheep druščina so prisrčne ovčke, ki počnejo raznovrstne stvari, zato se otroci neverjetno hitro prepoznajo v liku. BigSheep druščina so zelo radovedne ovčke, ki se rade ukvarjajo s športom, raziskujejo naravo in se učijo novih stvari. So vedno nasmejane in predstavlja lep dodatek vsaki otroški sobici.

In sedaj lahko naročite popolnoma personalizirano sliko na lesu z motivom BigSheep. Pri ustvarjanju čisto svojega motiva sodelujete z umetnico JT. Zaupate ji svoje želje, svojo vizijo, umetnica JT pa jo uresniči.

Po zaključenem naročilu in plačilu na naši spletni strani svojo idejo natančno opišete in opis pošljete na support@bigsheep.si. Ne pozabite pripisati številke naročila in vaših kontaktnih podatkov (predvsem telefonske številke na kateri ste dosegljivi). Umetnica JT vas bo nato kontaktirala.

Preverite še druge otroške grafike!

Barva lesa: topol.

Dimenzija slike: 21x 30 cm.

Cena vsebuje okvir.

Dobava: 3-5 delovnih dni.

Slika je simbolična.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BigSheep slika po naročilu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Postani del naše družine

Zaupaj nam svoj elektronski naslov in obvestili te bomo o ponudbah, akcijah in novostih na naši strani.

(Z vnosom in klikom na gumb ‘prijava’ se avtomatsko strinjam s pogoji o varovanju osebnih podatkov in politiko zasebnosti, ki jo v celoti lahko preberem na povezavi: TUKAJ)

Novim članom naše Cart-les družine podarimo

5% popusta na prvi nakup

V kolikor elektronske pošte ne najdeš, preveri v zavihkih družabno, spam in promocije. Če tvoje kode ni nikjer, nas kontaktiraj na info@car-les.si